Sukker

Skal brygge en Carlsberg klone, men oppskriften er litt grov. Står at eg ska bruke 0,5 kg sukker, og sukkeret står ilag med malten. Står ikke noe om hvor sukkeret skal brukes. Stemmer det at sukkeret skal brukes i meskingen?
Har kopiert inn oppskriften under

EBU 23
EBC 5
OG 1041
FG 1006
% 4,7
Boil 90 min

Lager malt 3,5kg
carapils 0,26kg
sukker 0,5kg

Start of boil: Hallertau 40g 60 min boil

Bottom working lager yeast

Mash Schedule
50*C 20 min
66*C 45 min
72*C 45 min
 
Sukkeret skal i under kokingen. Men jeg tror nok ikke Carlsberg egentlig bruker sukker i sin vanlige "Hof".
 
Okey.
Fant oppskriften i ´´Brew classical european beers at home´´ av graham wheeler og roger protz.
Prøver med sukker og ser om det minner om orginalen til slutt
 
Tilbake
Topp