Hei
Har jeg forstått alt riktig, hvis jeg lager meg sukkerlake som jeg heller oppi nytt gjæringskar, for så å helle over det som er ferdig gjæret i det karet som sukkerlaken ligger?
Kan jeg bruke helt vanlig sukker til å lage sukkerlake av? Eller må jeg kjøpe meg noe spesielt sukker som er egnet for dette?
Hvor lenge må dette stå før jeg starter flaskingen?
Sikkert dumme spørsmål, men håper på svar
Event oppskrift på en annen måte å gjøre det riktig på, hvis jeg er helt hæla her
Har jeg forstått alt riktig, hvis jeg lager meg sukkerlake som jeg heller oppi nytt gjæringskar, for så å helle over det som er ferdig gjæret i det karet som sukkerlaken ligger?
Kan jeg bruke helt vanlig sukker til å lage sukkerlake av? Eller må jeg kjøpe meg noe spesielt sukker som er egnet for dette?
Hvor lenge må dette stå før jeg starter flaskingen?
Sikkert dumme spørsmål, men håper på svar
Event oppskrift på en annen måte å gjøre det riktig på, hvis jeg er helt hæla her