Hei, har brygget og flasket 20 liter hveteøl med OG 1.055 og FG 1.020. 60% hvetemalt, 40% pilsnermalt. Teoretisk IBU på 13, flasket med 6 gram pr liter. Står på flasker på 3. uka nå. --> Dette ble alt for søtt og ikke særlig godt.
Kan det være en mulighet å forsøke å lage surøl av det? Jeg har både glass og PET-balonger, samt tålmodighet til å la det stå en god stund.
Jeg tenkte kanskje bare å helle flaskene over på nytt gjæringskar (toppe høyt opp for lite oksygen-eksponering?) og tilsette en eller annen surøl-gjær. Enten i tørr eller fersk form og la det stå.
Noen andre som har forsøkt noe lignende eller evner å si noe om metoden jeg foreslår?
Kan det være en mulighet å forsøke å lage surøl av det? Jeg har både glass og PET-balonger, samt tålmodighet til å la det stå en god stund.
Jeg tenkte kanskje bare å helle flaskene over på nytt gjæringskar (toppe høyt opp for lite oksygen-eksponering?) og tilsette en eller annen surøl-gjær. Enten i tørr eller fersk form og la det stå.
Noen andre som har forsøkt noe lignende eller evner å si noe om metoden jeg foreslår?