BirraBerge
Norbrygg-medlem
Hei!
Jeg og en kamerat skal etter planen så svedjerug til våren. Vi håper noen her kan komme med noen gode inspill på hvordan vi skal gå frem, etter at vi har høstet kornet. Vi vil veldig gjerne brygge en øl bestående av bare denne sorten. Tanker?
Vi har også videre tenkt å bare bruke ingredienser vi finner rundt omkring på gården. (Møre og Romsdal) Noen som har tips på hva vi kan bruke for bitterhet og aroma? Pors?
Vi skal i utgangspunktet bare brygge 20L. Dette er kun ment for kurisotetens skyld.
-Øystein
Jeg og en kamerat skal etter planen så svedjerug til våren. Vi håper noen her kan komme med noen gode inspill på hvordan vi skal gå frem, etter at vi har høstet kornet. Vi vil veldig gjerne brygge en øl bestående av bare denne sorten. Tanker?
Vi har også videre tenkt å bare bruke ingredienser vi finner rundt omkring på gården. (Møre og Romsdal) Noen som har tips på hva vi kan bruke for bitterhet og aroma? Pors?
Vi skal i utgangspunktet bare brygge 20L. Dette er kun ment for kurisotetens skyld.
-Øystein