Hva er den ca høyeste tempen en kan ha fat stående for tapping etter karbonering? Har ikke fått tak i kjøleskap enda (gidder ikke bruke penger på nytt, så leiter etter brukt og billig), men lurer på om det vil være mulig i kjelleren, hvor det er kjølig. Vil gjerne teste ølet, men lurer på om jeg bare vil få skum og kaos i kjelleren. Vet ikke tempen helt, men skal måle i dag. I mellomtiden hadde det vært kjekt om dere har noen erfaring med dette og kan si at opp til en viss temp fungerer fint... anyone?
Ellers lurer jeg litt på dette med tykkelse på slange jeg tapper av. Har blitt fortalt at dess tynnere slange, dess mindre skum. Hvilken mm skal jeg gå for? (innvendig mm)
Jeg bruker G-coupler, så da skjønner dere ca str på utgangen, dere som kjenner til denne koblingen (har desverre ikke målt utgangs-mm) link til bilde av kobling her: http://draughtquality.org/f/1238451606/1238451606/1238451606/ch1-Coupler-G.jpg
Ellers lurer jeg litt på dette med tykkelse på slange jeg tapper av. Har blitt fortalt at dess tynnere slange, dess mindre skum. Hvilken mm skal jeg gå for? (innvendig mm)
Jeg bruker G-coupler, så da skjønner dere ca str på utgangen, dere som kjenner til denne koblingen (har desverre ikke målt utgangs-mm) link til bilde av kobling her: http://draughtquality.org/f/1238451606/1238451606/1238451606/ch1-Coupler-G.jpg