Temperatur etter en uke gjæring.

EndreS

Norbrygg-medlem
Hei.

Brygget mitt stå nå å gjærer på et rom som har litt lavere temperatur en optimalt for gjæren min. Jeg holder temperaturen oppe med noen varmekabler jeg kjøpte på ebay og en stc-1000. Nå som gjæringen er over, er det greit om temperaturen faller litt? vil tro det er snakk om 2-3 grader under optimal temperatur.
 
EndreS skrev:
Hei.

Brygget mitt stå nå å gjærer på et rom som har litt lavere temperatur en optimalt for gjæren min. Jeg holder temperaturen oppe med noen varmekabler jeg kjøpte på ebay og en stc-1000. Nå som gjæringen er over, er det greit om temperaturen faller litt? vil tro det er snakk om 2-3 grader under optimal temperatur.

Ville ikke anbefalt det. Heller øke litt når hoved gjæringen er over. Når tempbsenkes så flokolerer gjæren fortere og slutter å rydde.
 
Tilbake
Topp