Statistics
Volume: 20 liters
OG: 1072
FG:
Alcohol: 7.6 % by vol.
Colour: 24 EBC (Deep amber / light copper)
Bitterness: 96 IBU
BU/GU: 1.33
Fermentables
Pale Malt 7 EBC 4500 grammes
Crystal Malt 135 400 grammes
Wheat Malt 350 grammes
Aroma Malt 150 EBC 100 grammes
Mash schedule: xx degrees for nn minutes, yy degrees for mm minutes.
Hops
Chinook 12.6% alpha 50 grammes 90 minutes
Cascade 6.5% alpha 35 grammes 30 minutes
Cascade 6.5% alpha 35 grammes 15 minutes
Cascade 6.5% alpha 35 grammes 5 minutes
Cascade 6.5% alpha 35 grammes 1 minutes
Cascade 6.5% alpha 30 grammes 0 minutes
Cascade 6.5% alpha 30 grammes dry
Lurer på om aromamalten burde sløyfes? Hører den hjemme i noe som dette,det sto munich i klonen på bryggselv.no, men det har jeg ikke. Det er forsåvidt liten mengde av aromaen jeg har lagt til her, så det er vel ingen katastrofe noen veier.
Forelsket meg i IPA i helga etter 3-4-5 forskjellige typer, så nå er det det som gjelder!
Volume: 20 liters
OG: 1072
FG:
Alcohol: 7.6 % by vol.
Colour: 24 EBC (Deep amber / light copper)
Bitterness: 96 IBU
BU/GU: 1.33
Fermentables
Pale Malt 7 EBC 4500 grammes
Crystal Malt 135 400 grammes
Wheat Malt 350 grammes
Aroma Malt 150 EBC 100 grammes
Mash schedule: xx degrees for nn minutes, yy degrees for mm minutes.
Hops
Chinook 12.6% alpha 50 grammes 90 minutes
Cascade 6.5% alpha 35 grammes 30 minutes
Cascade 6.5% alpha 35 grammes 15 minutes
Cascade 6.5% alpha 35 grammes 5 minutes
Cascade 6.5% alpha 35 grammes 1 minutes
Cascade 6.5% alpha 30 grammes 0 minutes
Cascade 6.5% alpha 30 grammes dry
Lurer på om aromamalten burde sløyfes? Hører den hjemme i noe som dette,det sto munich i klonen på bryggselv.no, men det har jeg ikke. Det er forsåvidt liten mengde av aromaen jeg har lagt til her, så det er vel ingen katastrofe noen veier.
Forelsket meg i IPA i helga etter 3-4-5 forskjellige typer, så nå er det det som gjelder!