JonP
Norbrygg-medlem
Har, eller hadde, planer om sette mitt allgrain #002 om ikke alt for lenge, såfremt jeg får startet den der gjæra.
Har hatt litt problemer med små kar for starter og tenkte at denne gangen skal ikke det skje. Jeg tok frem min pensjonerte ekstraktgryte og kokte opp vann, tilsatte maltekstrakt type Muntons Medium, kokte litt og kjølte ned. Tilsatte gjær, plumpet oppi akvarieluftern og satte den på før jeg stakk ut en tur.
Stor var overraskelsen da dette synet møtte meg da jeg rundet svingen inn på kjøkkenet.
Lurte på om jeg skulle legge dette inn under bryggertabber, men siden jeg sjelden innrømmer feil og her ikke kan se hva jeg har gjort galt så var det utelukket. Kunne også klegge det inn under spørsmål, men da bare avslører jeg hvor ignorant jeg er. Så det ble heller under den heller ufarlige bildefremvisningen.
Men likefullt, er det noen lur måte å unngå slike ting som dette - foruten å kutte den luftleverandøren, som jeg har lest et annet sted, i utgangspunktet, skal være en lur ting?
Har hatt litt problemer med små kar for starter og tenkte at denne gangen skal ikke det skje. Jeg tok frem min pensjonerte ekstraktgryte og kokte opp vann, tilsatte maltekstrakt type Muntons Medium, kokte litt og kjølte ned. Tilsatte gjær, plumpet oppi akvarieluftern og satte den på før jeg stakk ut en tur.
Stor var overraskelsen da dette synet møtte meg da jeg rundet svingen inn på kjøkkenet.
Lurte på om jeg skulle legge dette inn under bryggertabber, men siden jeg sjelden innrømmer feil og her ikke kan se hva jeg har gjort galt så var det utelukket. Kunne også klegge det inn under spørsmål, men da bare avslører jeg hvor ignorant jeg er. Så det ble heller under den heller ufarlige bildefremvisningen.
Men likefullt, er det noen lur måte å unngå slike ting som dette - foruten å kutte den luftleverandøren, som jeg har lest et annet sted, i utgangspunktet, skal være en lur ting?