1. Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies). Ved å fortsette å bruke dette nettstedet, samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Lær mer.
 2. Hei der Gjest, bli medlem ved å gå til medlemsregistreringen
  Fjern notisen

Tilgang til medlemsregisteret og forumet

En tråd i 'Om forumet' startet av gustavf, 24 Okt 2013.

 1. gustavf

  gustavf
  Expand Collapse
  Sentralstyre

  Du kan være medlem i Norbrygg uten å være medlem på forumet og være medlem på forumet uten å være medlem i Norbrygg. Er du medlem både i Norbrygg og på forumet får du tilgang til medlemsseksjonen på forumet, med ekstra artikler, tips, triks og rabattkoder.

  Brukernavn og passord er forskjellig i medlemsregisteret og forumet.

  For å bli bruker på forumet må du fylle ut http://forum.norbrygg.no/register For å få fordelene du har som Norbrygg-medlem, må du oppgi samme mailadresse som i medlemsregisteret.

  For å få tilgang til medlemsregisteret må du logge deg inn på https://norbrygg.hypersys.no/ Her kan du logge deg inn med e-postadresse (dersom den er registrert i medlemsregisteret) og passord. Har du ikke registrert e-postadresse i medlemsregisteret, kan du bruke medlemsnummer som brukernavn og KID-nummer fra siste faktura som passord.

  Er du ikke medlem i Norbrygg, kan du melde deg inn her: http://www.norbrygg.no/index.php/om-norbrygg/bli-medlem

  Hvordan få tilgang til medlemsseksjonen på forumet
  Logg deg inn i medlemsregisteret og oppdater e-postadressen til å være den samme som du har registrert på forumet. Når kontingenten er betalt, får du status som medlem i løpet av to til tre dager.

  Hvorfor må jeg registrere meg to steder?
  Medlemsregisteret og forumet er dessverre to separate systemer, som ikke snakker sammen.
   
  #1 gustavf, 24 Okt 2013
  Sist redigert: 27 Jul 2014

Del denne siden