Hei.
Jeg tilsatte ved et uhell alt for mye brewers clarex til en IPA jeg satte i går. Jeg klemte for hardt på flasken og det kom en stråle i stedet for en dråpe! Er det noen som har gjort dette tidligere, eller vet hvordan det påvirker ølet? Jeg må innrømme at jeg ikke helt skjønner hvordan brewers clarex virker, men det skal vel bryte ned en del proteiner (bl. a. gluten) i ølet. Jeg hadde satt stor pris på om noen vet om ølet blir bra selv med 10 ganger for stor dose brewers clarex.
Jeg tilsatte ved et uhell alt for mye brewers clarex til en IPA jeg satte i går. Jeg klemte for hardt på flasken og det kom en stråle i stedet for en dråpe! Er det noen som har gjort dette tidligere, eller vet hvordan det påvirker ølet? Jeg må innrømme at jeg ikke helt skjønner hvordan brewers clarex virker, men det skal vel bryte ned en del proteiner (bl. a. gluten) i ølet. Jeg hadde satt stor pris på om noen vet om ølet blir bra selv med 10 ganger for stor dose brewers clarex.