Tilsetting av bourbon i øl

Har tilsatt bourbon i øl etter stormgjæring, men lurer på hvordan dette påvirker gjæringsforløpet? er det mer gjærbart sukker i spriten slik at dette gir utslag på oechsle?
 
nei, omvendt, det er mer alkohol som potensielt kan drepe gjæren
men, RDWHAHB
 
Sist redigert:
Det er forresten ikke no sukker i brennevin
Det var en fryktelig generalisering. Ser for meg at Baccardi Razz og Cointreau inneholder noe sukker :).

Det er vel så små mengder sprit (og sukker) du har tilsatt at det er som å pisse i havet når det kommer til alkomengde i ølet ditt. Bare å slappe av.
 
Ja, jeg mener selvfølgelig usøtet brennevin som bourbon, ikke likør

"Med brennevin forstås drikk som inneholder tilvirket alkohol ublandet eller i blanding med andre produkter. Enhver drikk som inneholder 22 volumprosent alkohol eller mer, regnes som brennevin." :p
 
Tilbake
Topp