Tilsetting av peanøttsmør i sjokostout

ThomasC

Norbrygg-medlem
Hei!

Vi fikk en litt "crazy" idé med å tilsette peanøttsmør i en stout proppet med sjokolademalt (Snickers anyone?) Lurer på om det er noen her inne som har prøvd dette, eller noe lignende? Hvordan bør dette tilsettes? Blande ut smøret med vann og koke det opp til en flytende væske? Tilsettes i kok? Gjæringskar? Eventuelt hvor mye på en 25 liters batch?

Spent på hva folk mener :)
 
Har ingen erfaring. Men ser det brukes noe som heter pb2. Dette er peanøttsmør i pulverform. Får kjøpt det på typ helsekost/gymgrossisten. Tror kanskje det er et bedre alternativ?
 
Det er fettet i peanøttene som ikke passer så bra i ølet, i PB2 Powdered Peanut Butter er fettet fjernet.
 
Så man burde gå for peanøttsmør i pulverform istedet for det vanlige? Hvordan vil det vanlige smøret påvirke ølet kontra pulveret?
 
Fettet vil drepe skummet og
smørsmaken i øl er ikke noe å trakte etter, tenk diacetyl
Men liker ideen med peanutter i øl, men da ville jeg heller gått for en tørr røstet fremgangsmåte av noe slag


Sent from my iPhone using Tapatalk
 
Tilbake
Topp