ThomasC
Norbrygg-medlem
Hei!
Vi fikk en litt "crazy" idé med å tilsette peanøttsmør i en stout proppet med sjokolademalt (Snickers anyone?) Lurer på om det er noen her inne som har prøvd dette, eller noe lignende? Hvordan bør dette tilsettes? Blande ut smøret med vann og koke det opp til en flytende væske? Tilsettes i kok? Gjæringskar? Eventuelt hvor mye på en 25 liters batch?
Spent på hva folk mener
Vi fikk en litt "crazy" idé med å tilsette peanøttsmør i en stout proppet med sjokolademalt (Snickers anyone?) Lurer på om det er noen her inne som har prøvd dette, eller noe lignende? Hvordan bør dette tilsettes? Blande ut smøret med vann og koke det opp til en flytende væske? Tilsettes i kok? Gjæringskar? Eventuelt hvor mye på en 25 liters batch?
Spent på hva folk mener