cjohansen
Norbrygg-medlem
Skal brygge en belgisk-inspirert sak hvor sukker skal bidra med 15% av ekstrakt. Har tidligere bare sluppet dette i koket, men ser på det store vide internett at man anbefaler å helle sukkeret i etter at gjæringen har gått litt. Tanken er at dette unngår at gjæren går lett på lettspiste sukkerarter, og resulterer i bedre utgjæring. Så det vil jeg prøve.
Noen som har noen erfaring med dette og har noen erfaring med når man slipper oppi? Ser at noen gjør det etter 24 timer, andre så seint som 5 dager. Jeg heller foreløpig mer mot forholdsvis tidlig i forløpet. Er interessert i råd basert på erfaringer.
Noen som har noen erfaring med dette og har noen erfaring med når man slipper oppi? Ser at noen gjør det etter 24 timer, andre så seint som 5 dager. Jeg heller foreløpig mer mot forholdsvis tidlig i forløpet. Er interessert i råd basert på erfaringer.