Har en Black IPA, type 7 fjell som ser ut som den lander på 1.019-20. Den ble laget 24/7 og har stått 14 dager i morgen (6/8). Jeg var litt uheldig og uerfaren så landet på 1.051. Skulle bli 1.068
Jeg målte gravity en uke etter og da var den 1.020. Målte igjen i går (dag 12) og den er fortsatt 1.020.
I følge oppskiften skal OG bli 1.015.
Det store spørsmålet er: Finnes det noen tips og triks jeg kan gjøre for å senke gravity? Vente, høyere temperatur, tilsette noe?
Temperaturen i kjelleren er stabil på 16-17 grader, men jeg kan sette den i et rom ved 22-24 grader om det skulle hjelpe.
Jeg målte gravity en uke etter og da var den 1.020. Målte igjen i går (dag 12) og den er fortsatt 1.020.
I følge oppskiften skal OG bli 1.015.
Det store spørsmålet er: Finnes det noen tips og triks jeg kan gjøre for å senke gravity? Vente, høyere temperatur, tilsette noe?
Temperaturen i kjelleren er stabil på 16-17 grader, men jeg kan sette den i et rom ved 22-24 grader om det skulle hjelpe.