Tørrhumling av pilssett

Hei sann! Har 2 identiske pilssett som jeg skal brygge snart. De har tettnang som bitterhumle, og tettnang og hallertauer mittelfruh som aromahumler.
I fryseren har jeg en rest ned saazhumle. Hvordan blir det å tørrhumle med det tror dere? Kan jo bare ta det en settet eventuelt for å kjenne forskjellen, eller ødelegger jeg bare med å eksperimentere? Hvor mye skal jeg eventuelt tørrhumle med? Innspill og eventuelle erfaringer mottas med takk.
 
Hei sann! Har 2 identiske pilssett som jeg skal brygge snart. De har tettnang som bitterhumle, og tettnang og hallertauer mittelfruh som aromahumler.
I fryseren har jeg en rest ned saazhumle. Hvordan blir det å tørrhumle med det tror dere? Kan jo bare ta det en settet eventuelt for å kjenne forskjellen, eller ødelegger jeg bare med å eksperimentere? Hvor mye skal jeg eventuelt tørrhumle med? Innspill og eventuelle erfaringer mottas med takk.
Hvis du ønsker å lage en lys og crisp lager, så ville jeg droppet det. Gjem heller humlen til riktig anledning.
 
Tilbake
Topp