Heisann folkens
Jeg går straks i gang med brygging av juleøl, og slik er planen hittil: Det dreier seg om et undergjæret øl, og jeg har tenkt til bruke 4 kg müncher-ekstrakt som basis, men jeg ønsker også å delmeske med inntil 1kg malt. Er det noen som har noen formening om hva slags malt som egner seg her? Tar gjerne i mot andre tips også. Jeg ønsker hvertfall å brygge et tradisjonelt norsk juleøl på 5-6%.(kommer til å bruke Goldings humlen jeg har liggene)
Takker og bukker, Mvh Thomas
Jeg går straks i gang med brygging av juleøl, og slik er planen hittil: Det dreier seg om et undergjæret øl, og jeg har tenkt til bruke 4 kg müncher-ekstrakt som basis, men jeg ønsker også å delmeske med inntil 1kg malt. Er det noen som har noen formening om hva slags malt som egner seg her? Tar gjerne i mot andre tips også. Jeg ønsker hvertfall å brygge et tradisjonelt norsk juleøl på 5-6%.(kommer til å bruke Goldings humlen jeg har liggene)
Takker og bukker, Mvh Thomas