Trykk på fat etter karbonering.

chrkor

Norbrygg-medlem
Hei.

Når øllet er karbonert, og man begynner den grusome men nødvendige prøvesmakingen.
hvilket trykk tapper dere på og hvilket trykk lagrer dere videre på osv.
 
Jeg tapper og lagrer ved karboneringstrykk. Dvs... Karbonerer ved ca 20 grader, og serverer ved ca 5 grader, så trykket synker en del pga temperaturen, og trykket varierer litt etter karboneringsnivå, men sånn rundt 0,7-1,1 bar ved 5 grader, alt etter karbonering.
 
Takker. Men tapper du på det samme trykket?? da skummer det helt .......... hos meg. Men jeg har bare en enkel tappe slange.
 
chrkor skrev:
Takker. Men tapper du på det samme trykket?? da skummer det helt .......... hos meg. Men jeg har bare en enkel tappe slange.
Det er viktig med lang tynn slange. Min er indre diameter 4mm og  litt over 2 meter lang.
 
Tilbake
Topp