Heisan alle sammen, jeg skal på tur til england neste uke og tenkte jeg skulle svippe innom et sted og få med meg noe ingredienser hjem igjen. Som dere kanskje har sett av tidligere innlegg holder jeg på å mekke eget bryggeri av varmtvannsberedere. Jeg er forsåvidt godt igang, men kan nok ikke sette det første brygget på et par måneder enda .
Det jeg ønsker å lage i første omgang er et mørkt, fyldig øl (juleøl kanskje) og et pilsneraktig øl...
Jeg satser på 30l batcher, selv om kokekjelen tar ca 100l.
Kan noen hjelpe meg med å finne utav hva, og hvor mye, som er hensiktsmessig å ta med seg tilbake fra england. Har sett på et par oppskrifter her, men tenkte at jeg kunne få litt tips på hva jeg kanskje burde starte med.
Det jeg ønsker å lage i første omgang er et mørkt, fyldig øl (juleøl kanskje) og et pilsneraktig øl...
Jeg satser på 30l batcher, selv om kokekjelen tar ca 100l.
Kan noen hjelpe meg med å finne utav hva, og hvor mye, som er hensiktsmessig å ta med seg tilbake fra england. Har sett på et par oppskrifter her, men tenkte at jeg kunne få litt tips på hva jeg kanskje burde starte med.