Bernts
Norbrygg-medlem
Jeg har planer om å lage en frokost stout. I den har jeg lyst til å bruke frokostblandingen 4korn..
Planen min for å få gjærbart sukker ut av den er: koke opp kornblandingen for å få ut stivelsen, så tilsette den i mesken med litt pilsnerenzym for å omdanne stivelsen til sukker.??
Er jeg på rett spor, eller er det noe jeg ikke har fått med meg..
Jeg kan selvfølgelig bare bruke maltet korn av de fire typene, men skal det være frokost stout så skal det være forkoststout..
Planen min for å få gjærbart sukker ut av den er: koke opp kornblandingen for å få ut stivelsen, så tilsette den i mesken med litt pilsnerenzym for å omdanne stivelsen til sukker.??
Er jeg på rett spor, eller er det noe jeg ikke har fått med meg..
Jeg kan selvfølgelig bare bruke maltet korn av de fire typene, men skal det være frokost stout så skal det være forkoststout..