Varmeskada WLP566 Belgian Saison II?

Glemte igjen posen med bryggeingredienser på bussen på fredag. Den ble visstnok fjerna fra hattehylla på fredag ettermiddag og lagt på et mørkt lager i romtemperatur og har ligget der siden da. Røret lå i en liten pose med ispakke fra butikken.

Jeg får tilbake ingrediensene mine i morgen ettermiddag og da er jo det store spørsmålet hva dere tror jeg bør gjøre med gjæren. Tenkte å kjøpe med meg et nytt rør med 566 for sikkerhets skyld, men Bryggeland har den ikke inne og jeg rekker ikke dra på Bryggselv. Jeg skal lage starter uansett, men hva hadde dere andre gjort? Tror dere den er helt dæv nå?
 
Når var gjæren produsert? går sikkert helt fint, lag en god starter, kanskje hakket litt større en kalkulatoren sier.
 
Takk for innspill. Laga en 1,75 liters starter nettopp. Alt ser bra ut så langt. Masse som ville ut da jeg åpna røret hvertfall.
 
Tilbake
Topp