Hei
Jeg sitter å ser litt på vasking av gjær på YouTube, men blir ikke klok på hva jeg ser. Kan noen prøve å forklare meg?
Når jeg ser på de glassene de har etter at vasket gjær har stått noen dager, er det ikke mer en et par cm gjær på bunnen av glasset. Dette kan ikke være på langt nær nok til det som trengs i følge gjærkalkulatoren til Mr.Malty.
Der står det 750 ml slurry i 55 liter lager på O.G. 1.050.
Nå regner jeg ikke med de på filmene bruker akkurat det samme som meg, men så langt unna tror jeg ikke det er.
Uansett om brygget deres er halvparten og kanskje en ale, så tror jeg ikke de får flere desiliter ut av det.
Noen som kan forklare?
Jeg sitter å ser litt på vasking av gjær på YouTube, men blir ikke klok på hva jeg ser. Kan noen prøve å forklare meg?
Når jeg ser på de glassene de har etter at vasket gjær har stått noen dager, er det ikke mer en et par cm gjær på bunnen av glasset. Dette kan ikke være på langt nær nok til det som trengs i følge gjærkalkulatoren til Mr.Malty.
Der står det 750 ml slurry i 55 liter lager på O.G. 1.050.
Nå regner jeg ikke med de på filmene bruker akkurat det samme som meg, men så langt unna tror jeg ikke det er.
Uansett om brygget deres er halvparten og kanskje en ale, så tror jeg ikke de får flere desiliter ut av det.
Noen som kan forklare?