Vinnere av Akershusmesterskapet 2019

John P

Norbrygg-medlem
5155c5ca54c7b458d3563e5ac630a48e.jpg


1plass - Sindre Welle med Lysverkbakke Maibock
2plass - Einar Michelsen med Flams rød, Rødt
3plass - Kjell Hasund med Hafjell IPA

Gratulerer!

Dommerskjema legges ut fortløpende ila uken. Vinnerene blir kontaktet angående premier.

Takk til Strømmen Hjemmebrygg, Homebrew.no, for sponsing!
 
Kult!

Her er oppskriften:
Lysverkbakken Maibock
Vital Statistics

Volume 20 litres
OG 1073
Boil Volume 25 litres
Boil gravity 1058
Alcohol (ABV) 7.2 %
Colour 17 EBC (Amber)
Bitterness 29 IBU
BU:GU 0.4
FG 1018
Fermentables
Pilsner Malt 3 EBC 4500 g
Munich Malt 20 EBC 2500 g
Mash schedule
Mash step 69 °C 60 min
Hops
East Kent Golding 6.5 % 30 g 60 min
Saaz 3.9 % 20 g 60 min
Misc Ingredients
Calcium Chloride 4.00 g Mash water - 3g i 18l meskevann 1g i 12l skyllevann
Yeast nutrient 1.00 g End of boil
Irish moss 1.00 g End of boil
Fermentation
Fermentation SafLager W-34/70 12 °C 5 days
Fermentation No yeast added 18 °C 15 days
Details
2 pk 34/70, 2 min med O2 i gjæringskar.
 
Sist redigert:
Offisiell premieoverrekkelse vil skje under Juleølsmakingen 29 November i Drammensveien 43. Vinnerene får 1stk gratis billett + 1stk gjestebillett. Vinnere: Hvis dere ikke har mulighet til å delta denne kvelden, gi meg en beskjed på johnpetter.jahr@norbrygg.no
 
Tilbake
Topp