Einar Michelsen
Norbrygg-medlem
Har en DIPA batch stående på 39 grader. IBU oppunder hårfestet og OG på ca 1065. Pitchet Gjerneskveik i går ettermiddag (2 ss) og ytterligere ca 1 dl i dag tidlig. Ingen reaksjon. Hva gjøre jeg? Kveiken har vært på et norgesglass siden mai. (Slurry)
Venter, eller dekanterer og koker det opp i morgen og tilsetter US05? Evt andre tips.
Jeg har DME slik at jeg kan øke volumet for å kompensere for evt. økt bitterhet pga oppkoket.
Eventuelt benytte det som toalettrens.
Det er brukt 350 gram humle på det som skulle bli ett fat med øl.
Venter, eller dekanterer og koker det opp i morgen og tilsetter US05? Evt andre tips.
Jeg har DME slik at jeg kan øke volumet for å kompensere for evt. økt bitterhet pga oppkoket.
Eventuelt benytte det som toalettrens.
Det er brukt 350 gram humle på det som skulle bli ett fat med øl.