Før sommaren brygga eg ein Weizen der eg brukte WLP300. Den gjæra kanskje under litt for høg temperatur slik at det vart mykje banan.
No held eg på å bryggja ein weizen variant med WLP320 - American Hefeweizen. Den skal ha mindre banan/nellik og vera beregna på litt lågare temperatur.
Er det nokon som har erfaring med denne?
Vil den gje meir banan med høgare temperatur?
Kva med svovel - vert det meir svovel med høgare temp?
Og til sist: WLP300 opplevde eg som heller eksplosiv i gjæringa. Er denne også så ivrig?
No held eg på å bryggja ein weizen variant med WLP320 - American Hefeweizen. Den skal ha mindre banan/nellik og vera beregna på litt lågare temperatur.
Er det nokon som har erfaring med denne?
Vil den gje meir banan med høgare temperatur?
Kva med svovel - vert det meir svovel med høgare temp?
Og til sist: WLP300 opplevde eg som heller eksplosiv i gjæringa. Er denne også så ivrig?