er ølet mitt infisert?

Har laget øl av coopers maltsett(pilsner), og det lukter helt forferdelig.(eggaktig lukt) Har lagd dette før og da luktet det ikke slikt. Det ser helt fint ut på overflaten.
Temperaturen har vært over anbefalt 24 grader.

Kan det være avvik fra anbe
Ølet har gjæret i 7 dager, og det er så godt som dødt nå. Det sto på maltsettet sto det at hvis temperaturen var over 24 grader - så var dette en rimelig tid å forvente.

Kan det være avvik fra anbefalt temp som har gitt den vonde lukten, og vil den isåfall forsvinne etterhvert?
Eller må jeg rett og slett helle alt i dass?

Mvh Marius
 
Ville bare latt den stått litt lengre.

7 dager er kort tid. Ville latt den stått minst 7 dager til. La gjæren rydde opp nedi der.

Edit: Etter 7 dager og over 24 grader så er det ikke rart det lukter snålt, for å bruke et fint ord.
 
Ville bare latt den stått litt lengre.

7 dager er kort tid. Ville latt den stått minst 7 dager til. La gjæren rydde opp nedi der.

Edit: Etter 7 dager og over 24 grader så er det ikke rart det lukter snålt, for å bruke et fint ord.
Tusen takk! :)
 
Tilbake
Topp