Ok det kan jeg kanskje prøve...Har ikke prøvd, men kanskje munich ekstrakt, lang koketid, tysk humle 60 IBU: 25, 15 min 1g/liter.
du kan brygge alle de samme ølla med ekstrakt brygging (brew in a bag)
som du ellers kan
hva er det du lurer på?
Har ikke prøvd, men kanskje munich ekstrakt, lang koketid, tysk humle 60 IBU: 25, 15 min 1g/liter.
member: 23696"]Ok Loebrygg kan jeg det?du kan brygge alle de samme ølla med ekstrakt brygging (brew in a bag)
som du ellers kan
hva er det du lurer på?
du kan brygge alle de samme ølla med ekstrakt brygging (brew in a bag)
som du ellers kan
hva er det du lurer på?
Har ikke prøvd, men kanskje munich ekstrakt, lang koketid, tysk humle 60 IBU: 25, 15 min 1g/liter.
Ok kanskje jeg gjør det, men i øl boka mi er det forskjellige versoner, en ekstrakt og en vanlig.Tror du blander BIAB med partial mash.
Partial mash: All basemalten kan vel byttes ut med ekstrakt, spesialmalt må steepes..
BIAB: Akkurat som vanlig bryrring, alt meskes.
Ja det stemmer at jeg brygger med metoden brew in a bag.Du skriver at du brygger ekstrak (BIAB)
da stepper eller mesker du jo noe av malten i BIAB
bare bytt deler ut av basemalten med ekstrakt
Ok kan jeg det ja, det var jeg ikke klar over.Du kan igrunn gange basemalt med 0,75
1 kg basemalt ~ 0,75 kg LME ~ 0,6 kg DME
Ok så all munichmalt må meskes? det visste jeg ikke, det sto det ikke noe omja
men husk, munich malt må meskes, da holder det ikke bare å trekke som spesialmalt
du kan evt. bruke Munichmalt ekstrakt