Nylig innhold av AndersGrom

 1. AndersGrom

  desinfisere kjøleren

 2. AndersGrom

  desinfisere kjøleren

  Lurte ikke på hele prosessen :) Har sett det meste om GF på YouTube, men føler ikke at å pumpe varm vørter igjennom med lokket på i et par minutter her helt innafor. Så da lurer jeg på hvis andre kjører på under kok og ikke har opplevd noe trøbbel med kokende vørt :)
 3. AndersGrom

  GF Connect

  Ja, så lenge du er innenfor rekkevidde på blåtann, hvis jeg ikke har lest feil :)
 4. AndersGrom

  desinfisere kjøleren

  Hei Har kjøpt meg en GF og lurer på hvordan dere desinfisere motstrømskjøleren? Tåler den kokende vørt i 10 min? Brygget på Bb30 før og sterilisere kjøleren da I min 10 min i kok. Ifølge GF instruksjon så skal man desinfisere kjøleren etter kok I et par minutter? Føler ikke at det er nok. Hva...
 5. AndersGrom

  Vannkvalitet

  Pratet med John Palmer og han mente ph stabil pulver bare var tøv.
 6. AndersGrom

  Vannkvalitet

  Jeg har brukt http://www.glennrlie.net for å regne ut hva og hvor mye som trengs. Men den er på generell basis.
 7. AndersGrom

  Vannkvalitet

  Her har dere parameterne :)
 8. AndersGrom

  Alesmith IPA - verdens høyest rangerte IPA kan bestilles på vinmonopolet nå.

  Bah.. utsolgt. Strømmen polet har 2 på lager
 9. AndersGrom

  Evaluering av ditt øl i Oslo lørdag 12 september

  Informasjon om ølet (oppskrift, typedefinisjon, fremgangsmåte, hva du liker og ikke liker med ølet og om det er noe spesielt du ønsker å få hjelp til eller tilbakemelding på). Anbefalt mengde 2-3 bjørnunger eller 1-2 x 0,5 flasker.
 10. AndersGrom

  Evaluering av ditt øl i Oslo lørdag 12 september

  Lørdag 12 september er samles et gjeng øldommere på Kampen Bydelhus, Bøgata 21 0654, OSLO. Dem som ønsker å få en evaluering av sitt øl kan komme å levere det mellom kl 17:00-19:00. (Gjerne kald øl) Svar blir sendt på mail etter helgen. Dette er et tilbud til Norbryggs medlemmer.
 11. AndersGrom

  NM 2015 - flaskekonkurransen

  Sitat Gistavf To øl som for, for eksempel, 34-36-33 og 39-37-37 av et dommerpanel, kan altså få 36-36-34 og 40-41-42 av et annet dommerpanel. Rekkefølga på ølene bør være lik, men litt forskjell på hvordan panelene legger skalaen vil det alltid være. Derimot skal et øl som får 19-21-23 være...
 12. AndersGrom

  Tilsetting av salt?

  1% sjøvann skulle det stå.
 13. AndersGrom

  Tilsetting av salt?

  Klostergården bruker og sjøvann og tang i en stout dem har, fantastisk god. Anbefales. Det ga den kompleksitet og veldig god fylde. Tror det var totalt 1% salt hvis jeg ikke husker feil.
 14. AndersGrom

  co2 næringsmiddel godkjent?

  Da kan man med andre ord bruke all co2. Så da er det kanskje best å fylle på sin egen tank istedenfor å bytte mot en full en som ikke er vasket.
 15. AndersGrom

  co2 næringsmiddel godkjent?

  Enkelt spørsmål. Er det en kode for co2 som er næringsmiddel godkjent? Eller kan man bruke all co2 gass uansett? Kontaktet en akvariefisk butikk i Heggedal og han sa dem ikke hadde næringsmiddel godkjent co2.
Topp