fantastisk øl til sushi, fikk veldig bra tilbake mld etter og servert den til sushi med gode venner :yes: så skulle gjerne sett en oppskrift på denne !
har speidel 20 l,mitt meske skjema for lager og saison 20 min 53 grader og 90 min 63 grader og koking 90 min funke som bare det tørr og crisp saison og pils ! saison gjæret faktisk helt ut FG 1000 lagern landet på OG 1006 :skitbra:
hei hå skal tappe en saison på fat i dag og lurer i grunn på om det funker og gjenn bruke gjæra, har gæret med ca 29 grader, gjæren er en wlp 565 saison
har oppdatert mitt lignende tappe tårn med slike :yes: http://www.ebay.com/itm/Stainless-beer-tower-rebuild-kit-/290573092953?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item43a7818859 har skviset hele 3 slike i mitt tårn !
dreiv selv med denne vurderingen for en stund siden og valget falt da på 20l :yes: liker og brygge ofte og variere mye på hva en brygger ! og ikke minst med 20l trenger du ikke krok i taket ! og seff kjøpte jeg den oss petit
hmm meine og huske æ brukte 5 ml sterkrens pr 10l vann til desinfeksjon ! kjøp egnet sprøyte på apotek, har konvertert til starsan og opplever den som mere drøy i bruk
hadde 16 liter eplejuice totalt, 1 liter til starter da gjæren var litt gammel trur ikke æ ville brukt mere honning, slik den kjentes ut før karbonering var det veldig fin harmoni av eple preg og honning, hadde regnet med litt alkoholpreg men finnes ikke ! gjæret den i 3 uker på ca 12-14 grader...
gjorde en cider i januar på billig eplejuice fra coop brukte wlp cidergjær fra wlp + 500g honning akkurat tappet den på fat for carbonering og lagring og måtte seff smake litt, helt utgjæret så tørr og god samt honningen ga en fornemelse av sødme, denne varianten blir gjordt snarlig igjen for og...
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å tilpasse innholdet, skreddersy din opplevelse og holde deg innlogget dersom du registrerer deg.
Ved å fortsette og bruke dette nettstedet, samtykker du i bruken av informasjonskapsler.