Been there... Og hele spruten havner rett i skrævhøyde. Men buksa tok unna mye, husker jeg. Føttene var verst. Ullsokker isolerer godt mot kulde, ikke så godt mot glovarm vørter.
For min del er svaret enkelt. Jeg har ikke noe øl jeg har interesse av å vise fram, så jeg kommer ikke. Veit ikke om det er så veldig relevant for statistikken din, men kanskje litt?
Dere som har noe kult i bakhånd, derimot, bør ta turen, det er et fantastisk hyggelig arrangement.
Dette spørsmålet løser seg jo hvis du flytter fokuset fra gjær til geografi, som vel faktisk er definisjonskriteriet, og sier at du ikke kan lage en kølsch utafor Køln.
For meg gir ikke en definisjon som krever at du har tilgang til ingredienslista noen mening. Og da ender vi vel med at kølsch...
Vi diskuterte nytteverdien av ai her tidligere i dag. Jaggu fant ikke perplexety dette innlegget bare jeg fortalte den hvem som hadde skrevet det, hva det handla om og at det hadde bilde av to øl side om side. Noe nytte er det i den.
Innlegg i tråden 'Fylle flaska helt opp?'...
Et sted her på forumet er noen bilder jeg tok av en A-B-test der jeg flaska samme ølet på to måter. Halvparten av flaskene som vanlig, med normal headspace, andre halvparten med å fylle helt opp. Ingen andre variabler. Karbonert på samme måte, øl fra samme dunk etc. Forskjellen var påtakelig...
Ikke sånn helt på merket for tråden, men litt relevant allikevel: Jeg fikk det for meg at jeg ville forsøke å brygge et forsøk på boltmaker, et øl jeg liker veldig godt de gangene jeg får tak i det. Litt rusten som jeg er fant jeg ut at jeg skulle be chat gpt om hjelp.
Den er jo interessant som...
Nei, det må nok tilskrives brukerfeil.
Men jeg har minst to sånne fyllestaver. På den ene løsner tuten lett. Den bruker jeg ikke. På den andre sitter den godt. Sikker på at din ikke bare er en mandagsmodell?
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å tilpasse innholdet, skreddersy din opplevelse og holde deg innlogget dersom du registrerer deg.
Ved å fortsette og bruke dette nettstedet, samtykker du i bruken av informasjonskapsler.