Jeg er helt enig i at AI er kommer for å bli - men syns Finn likevel har et poeng.
Det er noe med å lime inn uprosessert output fra ChatGPT inn over alt som jeg også er litt motstander av. Bruker mye AI på jobb, og det er en fin sparringspartner og veldig nyttig i mange sammenhenger. Men...
Fant en 1.5" tri-clamp på Ali med PRV+gass+øl i ett. Ikke testet enda, men skrudde fra hverandre for å vaske, så bra ut. Tenkt å bruke den på en GF conical og skifter PRV-ventilen med en for svakere trykk.
Nyhetsbrev sendt til Trøndelag 09.07
Kjære medlem i Norbrygg Trøndelag!
Sommeren er godt i gang, og det ser endelig ut som den også har nådd Trøndelag!
Hittil i år
NM 2025
NM 2025 ble gjennomført og vinneren ble Brede Venås (les mer her...
Min prosedyre er knyttet til når fat skiftes. Skyller med StarSan el. umiddelbart når fatet er tomt. Kjører Pipeline like før jeg kobler på nytt. Det virker som det fungerer bra, selv om jeg kan risikere at noen av tappelinjene står noen mnd. uten rens. Demonterer alt 1 gang i året, skifter...
Gjør det samme på min Brewzilla - syns det var noe herk med midtrøret på GF30v2 når jeg brygget på den. Kjøpte også rolled plates i sin tid - de silikonpakningene var håpløse.
For meg ser det ut som at Brewster Dominator er mer moderne i forhold til en del ergonomiske løsninger som jeg syns er...
Veldig hyggelig å havne på pallen - gratulerer også til alle medkonkurrenter!
Jeg syns det er veldig artig at man har konkurranser med veldig bestemte kriterier, enten det er hybridtyper, eller typedefinisjoner med ekstra krav - det appelerer veldig til meg. Der har Hordaland vært veldig flinke...
Gratulerer, tipper det var vel fortjent :)
Mitt øl ble rett og slett for kjedelig, det var vi også enig om på smakekvelden vi hadde i Trondheim nettopp. Men tar det som et slags kompliment i seg selv.
@Reinhard10 hadde vært artig å se oppskriftene dine.
Mulig å få litt mer detaljer på hvordan du har gjort det med selve sensoren og hvilken det er + wiring der. Er det så følsomt at det plukker opp selve vibrasjonen?
Er også enklere å vedlikeholde artiklene på forumet - dersom man må gjøre noe på hjemmesida i et annet system i tillegg dersom man må oppdatere, gjør man det potensielt litt vanskeligere.
Kriteriet er vel kanskje at man har god kontroll, erfaring og forståelse av prosessen og vet hva / hvordan man kan kutte. Men for min del var det siste del (rask karbonering) jeg ikke hadde særlig erfaring med, og da gikk det litt skeis. Normalt ville jeg ha tappet av litt og karbonert naturlig...
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å tilpasse innholdet, skreddersy din opplevelse og holde deg innlogget dersom du registrerer deg.
Ved å fortsette og bruke dette nettstedet, samtykker du i bruken av informasjonskapsler.