Mulig å få litt mer detaljer på hvordan du har gjort det med selve sensoren og hvilken det er + wiring der. Er det så følsomt at det plukker opp selve vibrasjonen?
Er også enklere å vedlikeholde artiklene på forumet - dersom man må gjøre noe på hjemmesida i et annet system i tillegg dersom man må oppdatere, gjør man det potensielt litt vanskeligere.
Kriteriet er vel kanskje at man har god kontroll, erfaring og forståelse av prosessen og vet hva / hvordan man kan kutte. Men for min del var det siste del (rask karbonering) jeg ikke hadde særlig erfaring med, og da gikk det litt skeis. Normalt ville jeg ha tappet av litt og karbonert naturlig...
Gikk en faen i meg og det ble en re-brew short-and-shoddy på lavere temp - klønet skikkelig med karbonering også men fikk noe nedi etpar bokser til slutt. Så nå får det stå til.
Mitt bidrag ble mislykket så ingen innsending fra meg dessverre. Alt for mye fenoler. Kjørte Lallemand Abbaye + Farmhouse sammen fra 19-25 C over 3 dager. Overraskende lite estere syns jeg.
Info via mail til alle medlemmer i Norbrygg Trøndelag.
Den 10. Juni, 18:00 arrangerer vi smakekveld med Tapas for medlemmene i Veteranhuset Midt-Norge (Festningsgata 2).
Påmelding via Hoopla: https://norbrygg.hoopla.no/event/1284445214
I tillegg åpner vi for å ta med seg noen...
Den skvetten som er igjen i mine fat (bruker stigerør), når de er «tømt» er bunnfelt og konsentrert grums, så ville ikke gjort det selv.
Du kan tynne ut med SaniClean eller et tilsvarende ikke-skummende middel som @Terjedd sier, presse ut med CO2. Den siste skvetten kan du få ut ved å snu fatet...
Sendt ut til alle medlemmer i Norbrygg Trøndelag
Kjære medlem i Norbrygg Trøndelag!
I år vil vi i Norbrygg Trøndelag samarbeide med Det gode øls klubb rundt noen arrangement, og først ut er at vi har mulighet til å delta på et av arrangementene som er et bryggeribesøk på Inderøy...
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å tilpasse innholdet, skreddersy din opplevelse og holde deg innlogget dersom du registrerer deg.
Ved å fortsette og bruke dette nettstedet, samtykker du i bruken av informasjonskapsler.