Takk, jeg har alltid latt humla være med hele veien, og hatt siste humletilsetting ved kokeslutt. I det siste har jeg prøvd 80graders hopstand, og har sett diverse oppskrifter si 10, 15 eller 20 min, og det fikk meg til å lure.
Da har jeg to brygg med gjær fra 500g gjærpakke, under beltet. Klødde meg litt i hodet for hvordan jeg skulle veie opp gjær, med saniterte hjelpemidler. Hva gjør folket? Sprayer med starsan, og lufttørker før veiing? Setter hele gjæringstanken på vekta, og heller gjæra direkte ? :)
Videre...
Ja, det er som utgangspunkt jeg tenker. Jeg lager bare oppskrifter selv. Har sjelden alt som trengs for å følge importerte oppskrifter uansett, i tillegg til brønnvannet uten tilsetninger og justeringer av vann.
I tillegg kan man vel gange antall humlesorter med 5-6 for humleprofiler.
Hei.
Jeg kjøpte meg nettopp en slik fra Litebrygg.
Kan du forklare hvordan jeg får laget et trykk-kit til den. Jeg har JG/Duotight, ball lock-kobling og spunding valve.
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å tilpasse innholdet, skreddersy din opplevelse og holde deg innlogget dersom du registrerer deg.
Ved å fortsette og bruke dette nettstedet, samtykker du i bruken av informasjonskapsler.