Nylig innhold av Harald N

  1. Harald N

    Norbrygg Telemark «Sommerbrygg» lørdag 13 juni

    Tid: Lørdag 13. juni kl. 16-22. Sted: Flintvegen 4, 3930 Porsgrunn For tredje året arrangerer Norbrygg Telemark «Sommerbrygg» lørdag 13 juni. Dette er en hyggelig og uformell sommerfest og er en gyllen anledning til å vise frem og få tilbakemeldinger på hjemmebrygget øl, smake på andres øl og...
  2. Harald N

    Juleølsmaking, fredag 20. desember 2019

    Norbrygg Telemark inviterer til Juleølsmaking, fredag 20. desember 2019. Vi tenker det er viktig å være oppdatert på årets juleøl :) og kjøper inn og diskuterer smaker og ev. bruker dommerskjema. Det kan også være greit å kople av fra juleforberedelsene i godt sosialt lag. Det vil også være noe...
  3. Harald N

    TELEMARKSMESTERSKAP I ØLBRYGGING 2018, FLASKEKONKURRANSE

    Norbrygg Telemark inviterer til Telemarksmesterskap i ølbrygging 2018. Konkurransen er en flaskekonkurranse for Indian Pale Ale (IPA) type 6A. ENGELSK IPA, 6B. AMERIKANSK IPA, 6C. IMPERIAL IPA, 6D. SORT IPA og 6E. NEW ENGLAND IPA . Bidrag må leveres eller sendes til: Humle og Malt AS...
  4. Harald N

    Protokoll fra Årsmøte Norbrygg TM 2017/18

    Protokoll fra Årsmøte Norbrygg TM 2017/18 vedlagt
  5. Harald N

    Styremøte Norbrygg TM 11. april 2018, referat

    Vedlagt er referat fra styremøte 11. april
  6. Harald N

    Norbrygg TM inviterer til Bryggeribesøk, Skien Mikrobryggeriet.

    Norbrygg Telemark har gleden av å invitere medlemmer på bryggeribesøk på: Skien Mikrobryggeriet. Påmelding på email til harald.nygard@gmail.com. Se vedlegg.
  7. Harald N

    TELEMARKSMESTERSKAP I ØLBRYGGING, FLASKEKONKURRANSE

    NORBRYGG TELEMARK OG GRENLAND BRYGGERLAG INVITERER TIL: TELEMARKSMESTERSKAP I ØLBRYGGING, FLASKEKONKURRANSE For øltypene: Kölsch og Amerikansk Pale Ale Bidrag må leveres eller sendes til: Humle og Malt AS, Bjørndalsjordet 67, 3740 SKIEN slik at de er mottatt innen 16.oktober. Påmelding skjer...
  8. Harald N

    Temakveld 19. mai 2017: Lær å smake på ditt hjemmebrygg

    Mail sendt ut til alle medlemmer av Norbrygg Telemark: NORBRYGG TELEMARK INVITERER TIL TEMAKVELD FREDAG 19. MAI 2017 Lær å smake på ditt hjemmebrygg. Sted: Snorresgate 1, 3936 Porsgrunn (Herøyahuset) Tid: Fredag 19. mai kl. 19.00. Øldommer vil snakke om hvordan du kan smake og vurdere ditt...
  9. Harald N

    Styremøte 29 mars 2017_Referat

    Rotet litt med datoer i filnavn og tekst over. Riktig dato for møtet var 29. mars som i tittel og i referatet.
  10. Harald N

    Styremøte 29 mars 2017_Referat

    I vedlegg ligger referat fra styremøte 19 mars for Norbrygg Telemark.
  11. Harald N

    Årsmøte 2017 Protokoll

    I vedlegg ligger protokoll fra Årsmøte 2017 Norbrygg Telemark.
  12. Harald N

    Referat fra styremøte i Interimsstyre i Norbrygg TELEMARK

    Tid: Mandag 23.01.17 Sted: Gunnar Knudsens veg 28, Skien Tilstede: Eirik Sannes Østerlid, Henning Nilssen, Jens Davidsen, Harald Nygård (ref.) Møte: Forberedelser og innkalling til Årsmøte Tid for Fylkesårsmøte. Tid for Fylkesårsmøte satt til tirsdag 28 februar 2017, kl. 19:00. Sted for...
  13. Harald N

    Myelectricbrewery

    Bruker nok alt for lang tid ved brygging, med mesking, utskylling på 1,5 time, og like lang koketid. Så at elektrisk oppvarming sparte men meg for en halv time, fra 1,5 time til 1 time (18 Gal) ca 70, har nok mye å hente på å være mer kynisk på tidsbruk. Benken er helt super  :skitbra: hehe...
  14. Harald N

    Myelectricbrewery

    Ja, kan nok greit gå ned til 60 min. mesk. Har god kontroll på temp, og god sirkulasjon, så vil dok ikke merke noen forskjell i utbytte ved å gå ned der. :yes:
  15. Harald N

    Myelectricbrewery

    Takktakk! Har prøvd å gjøre det ordentlig, og er fornøyd med resultatet. Har også vært fornøyd med oppsettet med propanfyring. Krevde nøye oppfølging av temperatur, men når jeg innførte ruteark og systematisk måling/logging av temperatur på intervall har jeg hatt brygg med pluss/minus <0,5 gr...
Tilbake
Topp