Suger inn luft .
Jeg lar den stå ca 12 timer før jeg slår av røreren.
Hvis jeg ikke ser aktivitet etter stund så kjører jeg røreren til jeg ser aktivitet.
Bruker du carapils til vanlig?
Synes du det hjelper på skumfastheten?
Interresant forsøk.
Hadde jeg hatt mulighet så hadde jeg splittet batchen og gjæret den ene slik og den andre kaldt. Med samme gjær.
Lagret begge noen uker og sjekket om det var en forskjell.
Tror noen må kjøpe en dyr dings som kan måle oksygeninnholdet fra det som kommer ut av gjæringsbøtta og fatet .
Har en millionær på forumet ?
Muligens en milliarder...
Det vil kanskje være lurt å ta av gass koblingen før gjæringen er helt ferdig for å få litt trykk i fatet slik at en vet at pakningen i lokket tetter ?
Jeg har ikke alltid praktisert det, men burde kanskje gjort det.
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å tilpasse innholdet, skreddersy din opplevelse og holde deg innlogget dersom du registrerer deg.
Ved å fortsette og bruke dette nettstedet, samtykker du i bruken av informasjonskapsler.