Takk.
Har lest nærmere i lovteksten, og det er produsent av emballasjen og ikke ølproduktet det refereres til som unntak i d).
Jeg legger innspillet mitt dødt - og biter i det sure avgiftseplet.
Kanskje, men det er da en del som både har erfaring med skjenking under løyve, og som er i tenkeboksen/har gått runden med byråkratiet. Men takk for tips.
Jeg brygger øl til skjenking i eget lokale på kommunal bevilling, Flaskene går jo i et «lukket» system mellom flasking på bakrom-bardisken-bakrom. Det er greit nok at jeg slipper grunnavgiften, men er det noen som har løsning på å unngå å måtte betale 5,74 for hver gang den samme flasken brukes...
Takker for svar.
Ølet smakte alldeles nydelig etter karbonering på fat, så problemer før flasking utelukkes.
Tilbakemeldinger går i retning at infeksjon, så da er vel synderen mellom fat og flaske. Litt rart, da det vaskes og steriliseres både etter og før. Jaja, da er det vel bare å bytte...
Har søkt på forum, men ikke funnet noe som er helt dekkende.
Problemstilling:
øl karboneres på Cornelius fat, og tappes på flasker med mottrykksfyller. Ølet smaker fortreffelig ved flasking, men etter litt lagring på flasker begynner det å smake litt syrlig, så surt (litt som om det er...
Hei,
Utvidet skjenkebevilling for tilvirkning og skjenking i egen virksomhet er ordnet.
Kommunen kan også gi salgsbevilling fra eget bryggeri for salg i egen virksomhet til privatpersoner. Salget skal foregå fra et lokale i tilknytning til bryggeriet, og dette er fysisk adskilt fra...
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å tilpasse innholdet, skreddersy din opplevelse og holde deg innlogget dersom du registrerer deg.
Ved å fortsette og bruke dette nettstedet, samtykker du i bruken av informasjonskapsler.