Til tips- og triksspalten:
Vanligvis er det jo en nøkkelring i sikkerhetsventilen på fatet. Drar du opp denne og vrir den 90 grader, blir den stående åpen.
Kanskje dumt av meg å foreslå at det er Oslo Mikrobryggeri?
Er vel skiltet utenfor Curry & Ketshup i Kirkeveien du mener. Jeg har ihvertfall alltid tenkt at det er OMB's logo.
Her et utsnitt fra gatevisning på Finn.no/kart, samt OMB's logo:
Det er viktig å tilsette gjærnæring når man lager mjød, da honningen ikke inneholder så mye av det som f.eks vørter. Spesielt nitrogen.
Det kan nok bli en tøff jobb å få den igang igjen nå med så mye alkohol, men det er vel verd å forsøke.
Riktig næring og frisk gjær er vesentlig. Ver obs på...
77 SRM er jo VEEELDIG mye... Skulle bli noe sånt som 150 EBC Mulig det er en EBC - SRM forvirring ute og går.
30,2 SRM er nesten 60 EBC, og det er ganske mørkt.
Jeg og har hatt en litt løs pakning et par ganger. Løser seg ved å holde tuppen på stempelet i varmt vann en stund, også bøye ut igjen pakningslippen, og deretter kjøle den ned i kaldevann. Da er den god som ny.
Ingenting som står her er ment i noe slags overført betydning. :neinei:
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å tilpasse innholdet, skreddersy din opplevelse og holde deg innlogget dersom du registrerer deg.
Ved å fortsette og bruke dette nettstedet, samtykker du i bruken av informasjonskapsler.