Nylig innhold av Serigs™

  1. Serigs™

    Meskepose til BB60?

    Her er det vel nok stoff til å legge den dobbel eller trippel? :) Neida. Ser den.
  2. Serigs™

    Meskepose til BB60?

    Kanskje du kan sy en selv av denne? http://www.ikea.com/no/no/catalog/products/10148157/
  3. Serigs™

    Bruke fat uten CO2?

    Til tips- og triksspalten: Vanligvis er det jo en nøkkelring i sikkerhetsventilen på fatet. Drar du opp denne og vrir den 90 grader, blir den stående åpen.
  4. Serigs™

    Akershus Mikrobryggeri?

    Og logo...
  5. Serigs™

    Akershus Mikrobryggeri?

    Kanskje dumt av meg å foreslå at det er Oslo Mikrobryggeri? Er vel skiltet utenfor Curry & Ketshup i Kirkeveien du mener. Jeg har ihvertfall alltid tenkt at det er OMB's logo. Her et utsnitt fra gatevisning på Finn.no/kart, samt OMB's logo:
  6. Serigs™

    Bismak på øl

    Kan komme noe usmak fra dykkerskoen du drikker av.
  7. Serigs™

    Reparere alu-kjele?

    Dette svartgrease høres ut som molybdénbasert grease.
  8. Serigs™

    Hvor lysømfintlig er gjærende øl

    Sette en trøndersoddboks over pæra? :)
  9. Serigs™

    Anyone!! Jeg digger smalahove, og for første gang så....

    De lamme hodene?  :lessmile:
  10. Serigs™

    Mjød: gjæring stoppet opp?

    Det er viktig å tilsette gjærnæring når man lager mjød, da honningen ikke inneholder så mye av det som f.eks vørter. Spesielt nitrogen. Det kan nok bli en tøff jobb å få den igang igjen nå med så mye alkohol, men det er vel verd å forsøke. Riktig næring og frisk gjær er vesentlig. Ver obs på...
  11. Serigs™

    Stout og farge, trenger litt hjelp

    77 SRM er jo VEEELDIG mye... Skulle bli noe sånt som 150 EBC Mulig det er en EBC - SRM forvirring ute og går. 30,2 SRM er nesten 60 EBC, og det er ganske mørkt.
  12. Serigs™

    Fersk honning selges

    Sendt PM.
  13. Serigs™

    Noen spm rundt det å flytte på gjæringspannet før flasking.

    Jeg og har hatt en litt løs pakning et par ganger. Løser seg ved å holde tuppen på stempelet i varmt vann en stund, også bøye ut igjen pakningslippen, og deretter kjøle den ned i kaldevann. Da er den god som ny. Ingenting som står her er ment i noe slags overført betydning.  :neinei:
  14. Serigs™

    Målestrips for øltønner.

    Her er en løsning: http://www.micromatic.com/part-pid-SS100.html
Tilbake
Topp