Har planlagt en liten modifisering av min Bratberg G2.
Jeg er litt usikker på om alle Gen2 er like derfor presiserer jeg at min har en utgang for hvert element. 500W-elementet kobler inn ved en grad drop ("keep warm" indikeres i display) . 2000W-elementet kobler inn ved dropp på ca 3 grader...
Fikk forøvrig åpnet to fat med denne koblingen uten spesialvertøy i dag.
Nå har jeg 20l fat som er ganske smale i toppen. Lettest var det med bittelitt trykk på fatet. Jeg boret hull på flensen rundt fatet for å komme til de seks slissene der C-klipsen skal trykkes inn. Med litt trykk på fatet...
Det ser egentlig ut som disse er kurante nok å bruke, hvis man bare hadde hatt riktig verktøy. Ser at det finnes, men med en pris på over €400, må man i så fall lage dette selv tror jeg.
Ser ut som det er denne typen:
Noe som ikke ser ut som det er så lett å åpne i full Fart:(
http://www.hw-bs.de/fittingservice/fachwissen-fittinge/flachfittinge.html
Hmm. Fikk et fat i hus i dag, som jeg trodde var A-kobling, noe som internett også sier at Kronenbourg 1664 tappes på.
Disse har ikke typiske hullet i toppes som vises på A-typen. Lurer på om halsen på fatet også er anderledes. Er det noen som har vært borti slike fat og vet om de åpnes på...
Hvor lenge kjører du utmesk da? Jeg har nok ikke kjørt lenge nok til at all malten har nådd 78 grader, så da kvalifiserer det vel egentlig ikke som utmesking...
Det er sikkert lurt å bare kjøre på G-kobling. Har lest meg litt opp å funnet ut at det er A-kobling som sitter på de fatene jeg så på. Innmaten ser akkurat likedan ut (i følge YouTube) og må modifiseres på sammen måte.
Jeg ble såpass positivt overrasket over formfaktoren på disse, kombinert...
Hei!
Jeg har vært oppe på 76% med ca 5,5 kg malt, men sliter så fort maltmengden øker. Når maltmengden øker gårjo også mengden skyllevannopp, så jeg regner med at det er i denne fasen jeg har mer å hente.
Jeg har ikke regnet på utbyttene i det siste, men OG blir mye laver enn planlagt.
Jeg ønsker å anskaffe meg fat og utstyr for å lagre øl på fat. Jeg var innom en uteplass i dag og ble litt overrasket over hvor mange forskjellige koblinger de brukte. De jeg kunne identifisere var G-kobling og S-kobling. Dette var på fat på 50 og 30 liter.
I tillegg hadde de 20l fat som så ut...
Jeg har en regulator til slike flasker liggende. Dem ble kjøpt på thorshov bilrekvisitta for mange på siden.
Nå tenker jeg på å begynne med fat og sjekker mulighetene for CO2.
Du har disse engangsflaskene som er en mulighet, men ser at mange bruker sodastramflaskene. Det ser faktisk ut som...
Jeg bruker akkurat samme løsning bare med ITC-308 og STC-1000. Har en bayer stående til gjæring på 12 grader på betonggulvet rett ved yttervegg og en trippel stående til gjæring på 20 grader på kjøkkenbenken i samme rom med denne temperaturstyringen. Det fungerer helt fint.
Det er stille på denne tråden ser jeg.
Jeg har brygget 8-9 ølsett på min Bratberg V2 (termostat er på en grad nøyaktighet) som ble kjøpt rett før modellen ble oppgradert. Jeg synes den er veldig grei å brygge med, men utbyttet er lavt. Jeg tror jeg har konkludert med at det er resirkuleringa og...
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å tilpasse innholdet, skreddersy din opplevelse og holde deg innlogget dersom du registrerer deg.
Ved å fortsette og bruke dette nettstedet, samtykker du i bruken av informasjonskapsler.