Selger miniherms med rex-C100 Pid, Pt 100 føler og SSR 40a, 5 meter x 10mm kobberrør som er kveilet slik at de passer i de fleste vannkokere. Kan sendes for kjøpers regning. Følger også med ekstra kjøleribbe til ssr. Får ikke til å legge inn bilder men kan sende privat om ønskelig. Selges hbo...
Snubla over denne på polet i dag, kun i 6000 eksemplar og pakket, nummerert og signert av Jikiun selv. Har veldig lyst å sprette en men har også lyst å lagre den en stund.. Er det noen som har smakt denne før?
Ja, jeg anser gjæringskaret som "tapt" til ciderformål, men jeg lurte på om gjæren blir noe annerledes etter å ha gjæret cideren først.? Jeg skal bruke et annet kar til ipa'n
Hei
Skal snart tappe en Eplecider som er gjæret med Us-05 gjær, i og med at det ikke er humle og trub i karet vil jo vaskejobben være rimelig grei. Jeg skal setter en Ipa i nærmeste fremtid og spørsmålet mitt er om det er trygt å bruke denne gjæren om igjen i en ipa.? Eller vil cideren sette et...
Jeg brygget en IPA for litt siden og laget da en starter med Wyeast 1056 på ca 1,3 liter. Da den var ferdig satte jeg den kaldt og på bryggedagen dekanterte jeg den slik at et fint gjærlag lå igjen på bunnen i kolben. Væsken dekanterte jeg på et stort norgesglass som jeg hadde desinfisert, for å...
Hallo. Når du skal koke vørter med denne(har en sånn en selv :) ) koker du da på 2000w når den har kokt opp? eller 3000w?
Jeg skruer alltid ned effekten til så lavt nivå som mulig når kokingen starter, bare sørg for å få en fin "rull" på koken, ikke vits i å fosskoke heller, da mister du mere...
Ja temperaturstyringa er dårlig på de, jeg har brukt min til både mesk og kok nå på ca 10 batcher, men på grunn av ustabilitet og dårlig plass til ønsket kokevolum så har jeg en 40 liters krabbekoker som jeg koker i nå, og med 10 kw brenner så går det også mye raskere
Hei! Akkurat fått en slik en... spm åssen stiller du denne slik at den står på 100 grader og koker hele tiden uten at den stopper..og starter igjen?
Det er bare å skru den på men ikke bruk termostaten. Trykk på on og ha inne begge knappene for varmen, når det starter å koke så slår jeg av 500w...
Da har denne stått på gjæring i 17 dager nå og jeg har snart lyst å måle SG, men det er fortsatt ett tykt lag krausen oppå ølet som ikke vil ned. Har forsøkt å klaske lett på karet men det hjelper ikke. Kan det være CO2 i ølet som holder krausen oppe? Det er lite aktivitet i gjærlåsen så jeg...
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å tilpasse innholdet, skreddersy din opplevelse og holde deg innlogget dersom du registrerer deg.
Ved å fortsette og bruke dette nettstedet, samtykker du i bruken av informasjonskapsler.