Enig. Generelt vil jeg si at dersom det er et poeng å utnytte maltet best mulig, bør man kverne så fint man kan uten at det skaper problemer under meskinga. Og om det er så grovt at man får dårlig utbytte, har man en annen type problem.Er endel større diameter på Grainfather mølla ja enn mange andre. Uansett er det viktig å sjekke hvordan det kverna maltet blir, uavhengig om åpningen er 1.1mm eller 1,3mm etc eller eventuelt hva som står som tips i brukerveiledningen.
"Skrekkfilmrekvisitt" var det første som slo meg.Trillebord fra finn.no:
Vis vedlegget 69034
Hygienisk og praktisk!Trillebord fra finn.no:
Vis vedlegget 69034
Topp. Hva måtte du betale?Trillebord fra finn.no:
Vis vedlegget 69034
400Topp. Hva måtte du betale?
Hva ble totalprisen inkludert Toll og mva for 5 Kg?Henta 5 kg tysk humle fra Tyskland i går . Jeg har fått sans for noen av de nye, som det blei umulig å finne her etter at Petit gikk inn. Nå er den sorgen slukket, og det kan brygges pils med Opal og Smaragd igjen. Og så er det med et par spennende nye; Rottenburger (som er veldig gammel) og Aurum.
2500 + 700. Det var 49 100 grams poser, så stykkprisen blei 65 kr. Det kan jeg leve med.Hva ble totalprisen inkludert Toll og mva for 5 Kg?
Kos deg (håper jeg). Det er et par der jeg ikke har smakt annet under flasking. Den ene ble det for mye gjærpreg på, men satser på den er drikkbar likevel.@Kold Brygg ordna det sånn at jeg fikk stækka opp lageret av Fermaid O, fikk også med 1 stk "The Whip", men viser seg å være endel spennende i pakken jeg IKKE hadde bestilt, og det er jo veldig hyggelig
Vis vedlegget 69583
Jeg kommer til å kose meg, uten tvil. Jeg er ikke typen til å bukke under eller sky unna, nye og ukjente opplevelser, jeg oppsøker og ønsker de velkommen.Kos deg (håper jeg). Det er et par der jeg ikke har smakt annet under flasking. Den ene ble det for mye gjærpreg på, men satser på den er drikkbar likevel.
Brett-ølet var et eksperiment på et øl som i utgangspunktet var helt mislykket. Anbefaler den uten bær først.Jeg kommer til å kose meg, uten tvil. Jeg er ikke typen til å bukke under eller sky unna, nye og ukjente opplevelser, jeg oppsøker og ønsker de velkommen.
Jeg har aldri, tro det eller ei, drukket øl med brett, så det blir en god, mental opplevelse uavhengig av hvilken vei pendelen svinger på smaksskalaen.
Jeg skal gjøre mitt beste til å gi både en objektiv og en subjektiv mening om ølene, men jeg er ingen ordsmed så det blir kanskje en liten labyrint å forstå og sette seg inn i hva jeg faktisk opplever.
Uansett, det som er viktigst å få formidlet er at jeg setter enormt pris på at du tok deg tid til å fikse biffen med fermaid, the whip og ikke minst ølene, mange takk