Nybegynner på Surøl

Sjekk Brewshop - de tar jevnlig inn fra Bootleg Biology https://brewshop.no/butikk/ravarer/gjaer/fersk-gjaer-1/bootleg-biology-1

Men ser de er utsolgt på alle nå…
Gitt at en vil ha en skikkelig blandafermentert surøl (og ikke mer moderne kjelesyrnet fruktøl): Nå har Brewshop fått inn flere fra Bootleg Biology ser jeg: Jester King-miksen har jeg brukt en gang med fint resultat, Funk Weapon #2 også (men det er vel bare Brett). Og saison-blandingsen til The Mad Fermentationist har jeg lyst til å prøve.
 
Takk for tips!
Satser på nye forsøk med kjernesyrnibg og diverse moro til høsten.

Fasiten for denne runden ble å tilsette bittelitt melkesyre (dette kan jeg jo også gjøre/justere senere, så startet forsiktig).
Så fikk bærene noen minutter på 80-90grader, før de ble lagt i fatet sammen med ølet.
Nå skal dette få stå til juli/august når jeg er tilbake.
(Jeg bør kanskje sette på en spunding-valve for sikkerhets skyld? I tillegg til prøv på fatet?)

Gudene vet om det blir bra, men et forsøk er det iallfall :)
Takk til alle som har prøvd å hjelpe meg :)
 
Tilbake
Topp