Indisk lager feks Cobra, malt og humle?

Hei, har brygget ca 1 år nå. Brygger Pils, Lager, IPA og Weissbier. Lurte på å prøve Indisk Lager som feks Cobra. Er det noen som har erfaring med denne øltypen. Det er vel inslag av både ris og mais?
FB
 
Hei, har brygget ca 1 år nå. Brygger Pils, Lager, IPA og Weissbier. Lurte på å prøve Indisk Lager som feks Cobra. Er det noen som har erfaring med denne øltypen. Det er vel inslag av både ris og mais?
FB
Vinmonopolet sier vann, malt(bygg), humle, gjær, ris. Noen steder står og mais, viktig med fersk valset/flaket mais og ris da.

Maltsødme med lav bitterhet og tørr avslutning. Sikkert et dryss carahell eller lignende nedi der, så spørs det hvor tynt du ønsker ølet med mengde ris og mais. Begynne med 12% ris og 8% mais kanskje. 1:1 sulfat og klorid, syre til 5.2-5.3 pH i mesk. Det hadde jeg prøvd.

Humler, ikke peiling. Leser at de bruker tre forskjellige, et annet sted ser jeg citrus humleolje. Prøve med east kent goldings og cascade kanskje..?
 
Tilbake
Topp