Sommer med Lallemand Munich Classic
Vår boxer elsker banan, min datter kaller han Bananianer og lurte på om jeg kunne lage et øl som het bananianer. Det ble en hel serie.
Bananianer Saphir
Hefeweizen
Magnum og Saphir. Humlevalget har minimal betydning, men jeg har begrenset kreativiet og noe ønsker jeg å kalle dette. Som nevnt i @Finn Berger sin eminente
Hefeweizen-tråd, er det med en god dose frykt jeg brygger hefeweizen. Det ble sommer og ikke vår på meg, håper det er greit. Denne blir med en god andel mørk hvetemalt.
https://share.brewfather.app/RtCGp0GnLhz28f
Bananianer Tradition
Hefeweizen
Magnum og Tradition. En god dose Vienna og en liten dæsj melanodin.
https://share.brewfather.app/J5xeg5YmmkUXrO
Bananianer Brød
Dunelweizen
Mørk hvete, munich, en liten dæsj melanodin og Carafa. Magnum og Tradition.
https://share.brewfather.app/05H2k7qQVDdiFh
Hopfenweizen
AX-L og hvete. Cashmere og Krush (HBC 586). Cashmere fungerer veldig godt med belgisk gjær. Satser på det fungerer med banangjær også. Usikker på om jeg skal bruke Krush eller en tysk humle. Saphir, Tradition og Perle er alternativene.
https://share.brewfather.app/Vs6bWDPSuwTtNk