#1 og #2 er flasket

:yes:
Utrolig at "oppspritet", oppmaltet og opphumlet maltekstrakt IPA(7%) og Amber ale(5.5%) smaker så bra som det gjør etter så kort tid, 1 uke med ettergjæring?
Coopers  :amen:
US-05 på begge, 2 poser på IPA'en

http://www.Coopers.com.au/the-brewers-guild/how-to-brew/strong/authentic-IPA Her brukte jeg istedet boksen med light malt og en kilo med blanding spraymalt og sukkererstatning(eruropris).
Ca 30 gram Cascade ifra begynnelsen. IPA'en ligger rundt 7% ca så da passer humleintensiteten godt.
http://www.Coopers.com.au/the-brewers-guild/how-to-brew/ale/parity-amber-ale Her la jeg til 500 gram amber/medium sprymalt og tilsatte ca 30gram Cascade etter 3dager. Amber alen har ca 5.5% og en noe situasjonebestemt avdempet humling passer godt til denne alen.
Men jeg begynner å ane at jeg snart blir lei av alle flaskene og at fat kanskje er løsningen?
 
Tilbake
Topp