Hei godtfolk,
I sommer blir det giftemål på undertegnede, og da har jeg et mål om å brygge noe øl til gjestene. Tenker å by på noe enkel Pale ale til festen, men har lyst til å forsøke å brygge noe øl som kan passe til forretten og hovedretten også.
Til forrett blir det hjemmerøket laks med mango, avocado, gressløk (eventuelt også chili og balsamico) ++, mens hovedretten sannsynligvis blir en eller annen klassiker med okse eller lam (med grønnsaker, poteter og mørk saus av noe slag).
Siden jeg er nybegynner innen bryggefaget er jeg usikker på hva som kan passe. Derfor lurer jeg på om det er noen av dere flinke bryggmestere som kanskje har noen tips til type øl eller oppskrift til som kan passe til forretten og hovedretten? (altså en type til hver)
Alle tips og råd blir satt stor pris på!
I sommer blir det giftemål på undertegnede, og da har jeg et mål om å brygge noe øl til gjestene. Tenker å by på noe enkel Pale ale til festen, men har lyst til å forsøke å brygge noe øl som kan passe til forretten og hovedretten også.
Til forrett blir det hjemmerøket laks med mango, avocado, gressløk (eventuelt også chili og balsamico) ++, mens hovedretten sannsynligvis blir en eller annen klassiker med okse eller lam (med grønnsaker, poteter og mørk saus av noe slag).
Siden jeg er nybegynner innen bryggefaget er jeg usikker på hva som kan passe. Derfor lurer jeg på om det er noen av dere flinke bryggmestere som kanskje har noen tips til type øl eller oppskrift til som kan passe til forretten og hovedretten? (altså en type til hver)
Alle tips og råd blir satt stor pris på!