Alt for lav ph i mesk...

Rota det til med justering av ph i mesk og har nå etter ferdig mesk en ph på 4,9 og vørteren lukter og smaker surt og er uklar mot normalt helt klar..

Noe vits i å gjære dette ut?
 
Tviler på at dette blir bra siden smaken på vørteren er så sur men får se hva det blir av dette.. skal gjæres med kveik så resultatet er ikke så langt unna...
 
Tviler på at dette blir bra siden smaken på vørteren er så sur men får se hva det blir av dette.. skal gjæres med kveik så resultatet er ikke så langt unna...
Gjæren senker jo alltid pH til langt nedenfor 4.9 uansett. Gjerne i området imellom 4.2 - 4.6.

Lykke til!
Du får melde tilbake hvordan det gikk :)
 
Hvordan gikk det med ølet med lav PH? Er helt nede på 4 blank i følge måleren selv med en batch. Tror jeg må kalibrere den.... [emoji31]

Sent fra min SM-G925F via Tapatalk
 
Sist redigert:
Tilbake
Topp