Ok, det var det du ment ja :roedme: hehe.
Vel.. har du noe tall på max watt/cm[sup]2[/sup] man kan tillate seg? jeg kan godt gjør en overflatearealsbergning. Nå skal det også legges til at konveksjonene blir veldig stor med dette oppsettet også.
Som sagt, så har jeg bare brygget ett øl enda, som står til gjæring nå. Jeg smakte jo på vørteren, men fikk ingen fornemmelse av noe brentsmak i hvert fall. I forhold til tykkelsen på vørteren, så var det en IPA jeg brygget som kom ut med en post-boil OG på 77.
Spørsmål:
Jeg er ganske sikker på at jeg pitcha bra med gjær. Brukte Mr Malty Pitching Rate Calculator for å bregne starteren og i tillegg har jeg brukt magnetrører. Gjæra har tilsynelatende vært veldig aktiv. Vil jeg da ved å måle FG kunne si noe om hvorvidt jeg har fått en del karamelliserte sukkerarter?
Vel.. har du noe tall på max watt/cm[sup]2[/sup] man kan tillate seg? jeg kan godt gjør en overflatearealsbergning. Nå skal det også legges til at konveksjonene blir veldig stor med dette oppsettet også.
Som sagt, så har jeg bare brygget ett øl enda, som står til gjæring nå. Jeg smakte jo på vørteren, men fikk ingen fornemmelse av noe brentsmak i hvert fall. I forhold til tykkelsen på vørteren, så var det en IPA jeg brygget som kom ut med en post-boil OG på 77.
Spørsmål:
Jeg er ganske sikker på at jeg pitcha bra med gjær. Brukte Mr Malty Pitching Rate Calculator for å bregne starteren og i tillegg har jeg brukt magnetrører. Gjæra har tilsynelatende vært veldig aktiv. Vil jeg da ved å måle FG kunne si noe om hvorvidt jeg har fått en del karamelliserte sukkerarter?