Hei
Holder på å lese meg opp på brygging samtidig som det fjerde brygget nå står og godgjør seg.
Er på utkikk etter bøker med litt mer inngående om flere elementer av ølbrygging som mesking, stegmesking, justering av OG / FG og gjæring / ettergjæring. Har allerede pløyd boken Fra Hånd til Mund og Foseids Håndbok i ølbrygging. Har også Gordon Strongs bok Brewing Better Beer, men føler at det er litt vel infløkt enda, som å hoppe fra 2-gangen til derivering. Er klar over at det er mulig å bruke internett, men synes ei bok er veldig real å ha og gå tilbake og forholde seg til. Norsk er å foretrekke, men engelsk går også bra.
Håper på svar
Holder på å lese meg opp på brygging samtidig som det fjerde brygget nå står og godgjør seg.
Er på utkikk etter bøker med litt mer inngående om flere elementer av ølbrygging som mesking, stegmesking, justering av OG / FG og gjæring / ettergjæring. Har allerede pløyd boken Fra Hånd til Mund og Foseids Håndbok i ølbrygging. Har også Gordon Strongs bok Brewing Better Beer, men føler at det er litt vel infløkt enda, som å hoppe fra 2-gangen til derivering. Er klar over at det er mulig å bruke internett, men synes ei bok er veldig real å ha og gå tilbake og forholde seg til. Norsk er å foretrekke, men engelsk går også bra.
Håper på svar