Måtte utsette denne batchen litt, men den er nå ferdig! Det ble en svært lys pale ale som jeg delte opp i tre hvorav 10 liter ble satt av til å teste denne forferdelige massen av en gugge jeg skaffet fra USA.
Det ble absolutt, beklager språket, helt for jævlig (som antatt).
Det luktet bacon, ingen tvil, men ble dessverre altfor salt. Det morsomme var også at gugga tok livet av gjæra, så den stoppet på 1.020, mens resten av batchen er gjæret helt ned.
En ting jeg har lurt på (og som jeg mot bedre vitende ikke poster i "dumme spørsmål"-tråden) og som har bittelitt med bacon å gjøre, siden bacon er salt:
Kan salt tilsettes i øl, f.eks. øl med mye restsødme for å gi en salt/søtt-balanse i smaken?
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å tilpasse innholdet, skreddersy din opplevelse og holde deg innlogget dersom du registrerer deg.
Ved å fortsette og bruke dette nettstedet, samtykker du i bruken av informasjonskapsler.