Hei,
Lagde en Weissbier for en stund siden.
Mesteparten gikk på fat med kunstig karbonering men noe hikk på flaske med karboneringsdrops.
Fatet er nå tomt og det smakte akkurat sånn jeg hadde ventet meg av en Weiss.
Åpnet en av flaskene idag og den smakte en blanding av banan og mer banan.
Vet at jeg gjæret med litt for høy temperatur for WLP300 og at dette kan bety banansmak, men hvorfor er det så stor forskjell på fat og flaske fra samme batchen?
Skal nok gå det i meg men dette er jo to helt forskjellige øl!
Rart...
Lagde en Weissbier for en stund siden.
Mesteparten gikk på fat med kunstig karbonering men noe hikk på flaske med karboneringsdrops.
Fatet er nå tomt og det smakte akkurat sånn jeg hadde ventet meg av en Weiss.
Åpnet en av flaskene idag og den smakte en blanding av banan og mer banan.
Vet at jeg gjæret med litt for høy temperatur for WLP300 og at dette kan bety banansmak, men hvorfor er det så stor forskjell på fat og flaske fra samme batchen?
Skal nok gå det i meg men dette er jo to helt forskjellige øl!
Rart...