Pappa driver og fikser opp den ene delen av den gamle låven vår til et lokale, og der vill han selvsagt ha en bar med øl på tapp som jeg brygger
Trenger rett og slett litt tips til hva som trengs av utstyr og løsninger.
Brygging har jeg kontroll på, og har flasket i flere år.
Men nå skal det prøves med fat.
Legger ved noen biler av lokalet og baren:
Inngangen til lokalet med baredelen:
Lokalet sett fra ingangen, bardelen til høyre her:
Fremsiden av bardelen:
Insiden, med ca hvordan benkeplaten blir, skal være en litt lavere en på insiden.
Her skal ta tappetårnet stå, på bardisken, tanken er to kraner.
På innsiden her på gulvet må da fatene og alt som trengs stå.
Er det best med et slikt sett og bygge inn:
Eller legge opp alt sjøl og kjøpe de man trenger løst?
Tar i mot alt av tips her, da det er helt nytt med fat og slikt for meg.
Trenger rett og slett litt tips til hva som trengs av utstyr og løsninger.
Brygging har jeg kontroll på, og har flasket i flere år.
Men nå skal det prøves med fat.
Legger ved noen biler av lokalet og baren:
Inngangen til lokalet med baredelen:
Lokalet sett fra ingangen, bardelen til høyre her:
Fremsiden av bardelen:
Insiden, med ca hvordan benkeplaten blir, skal være en litt lavere en på insiden.
Her skal ta tappetårnet stå, på bardisken, tanken er to kraner.
På innsiden her på gulvet må da fatene og alt som trengs stå.
Er det best med et slikt sett og bygge inn:
Kegerator XL med 2 tappekraner, plass til 4 fat
FasTap KegMaster XL Kegerator med to Ultratap tappekraner. Kjøleskap for øl med plass til fire fat. Brewshop, kjøp her.
brewshop.no
Eller legge opp alt sjøl og kjøpe de man trenger løst?
Tar i mot alt av tips her, da det er helt nytt med fat og slikt for meg.