Har lært....aldrig kast øl
Har selvfølgelig vært bortpå å smakt litt i dag også
Har komt til den konklusjon at jeg skulle kanskje brukt ferskt appelsineskall..den smaker litt som veldig tynn appelsinesaft slik den er nå...
Den skal flaskes i morgen for naturlig karbonering...ikke en super øl...men drikkendes.
Skal også sette 20 liter Pale ale til coldcrashing i 48 timer før tvangs karbonering i cornelius på 6 grader.
Den har i allefall en fin smak
Har selvfølgelig vært bortpå å smakt litt i dag også
Har komt til den konklusjon at jeg skulle kanskje brukt ferskt appelsineskall..den smaker litt som veldig tynn appelsinesaft slik den er nå...
Den skal flaskes i morgen for naturlig karbonering...ikke en super øl...men drikkendes.
Skal også sette 20 liter Pale ale til coldcrashing i 48 timer før tvangs karbonering i cornelius på 6 grader.
Den har i allefall en fin smak